lettergrootte wijzigen
04 apr 2019

Vrijwilliger St. Elisabeth Koninklijk onderscheiden

Riet is niet alleen actief als vrijwilligster in St. Elisabeth. Ook is zij al ruim twintig jaar bestuurslid en penningmeester van de Seniorenvereniging 50+ Beneden-Leeuwen. Tijdens de vergaderingen zorgt zij voor de koffie met wat lekkers erbij en Riet staat klaar voor leden van de Seniorenvereniging die ziek zijn. Daarnaast organiseert en begeleidt zij diverse activiteiten. Binnen St. Elisabeth helpt Riet al jaren tijdens de Liederentafel, de maandelijkse bruisende meezingavond voor bewoners en familie.

Riets inzet voor de ouderen in de samenleving hebben op woensdag 27 maart geleid tot een benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. In het voormalig politiebureau van Beneden-Leeuwen kreeg Riet Maas uit handen van loco-burgemeester Bert van Swam de versierselen opgespeld.

Vrijwilliger Riet Maas

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >