lettergrootte wijzigen
21 jan 2019

Voorzitter gezocht!

De cliëntenraad behartigt de gemeenschappelijke belangen van de bewoners van Alde Steeg en zorgt dat cliënten gehoord worden en kunnen meepraten over besluiten die voor cliënten van belang zijn. Met zeven leden is de cliëntenraad van Alde Steeg  volledig bezet. De leden hebben een prima verstandhouding met de beide hoofden van de locatie. De nieuwe voorzitter springt dus eigenlijk op een rijdende trein. Hij of zij leidt de vergaderingen van de cliëntenraad en onderhoudt contacten binnen de locatie.

Wilt u meer weten over deze functie? Klikt u dan hier. Bent u of kent u iemand die interesse heeft in de onbezoldigde vacature voor een onafhankelijke voorzitter van de cliëntenraad, neemt u dan contact op met de huidige voorzitter Jacques Peters jjapeters@gmail.com of de ondersteuner van de CCR, Esther Paijmans estherpaijmans@zmw.nl.

Wilt u meer weten over de cliëntenraden binnen zorggroep Maas & Waal, neemt u dan een kijkje op https://www.zmw.nl/cliënt/hoe-kan-ik-mijn-stem-laten-horen-binnen-zmw/.

gezocht.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten