lettergrootte wijzigen
09 mei 2018

Vier het leven met een avondje uit (of middagje)

Naar de bioscoop, het theater of een museum in de buurt. Samen met een gastheer of gastvrouw van Vier het Leven en andere 65-plussers is dat een stuk gezelliger. En zorgelozer. Want u wordt voor de deur opgehaald en ook weer thuisgebracht.

Op de website www.vierhetleven.nl is per regio te zien welke activiteiten de stichting organiseert. Voor Beuningen zijn dat er (op het moment van schrijven) meer dan 45! Van een optreden van Het Gelders Orkest in de Vereeniging tot een bijzondere film in Cinemec of een theaterstuk in de Stadsschouwburg Nijmegen. Hebt u interesse in een activiteit dan kunt u zich daarvoor aanmelden. In de arrangementsprijs zijn naast het kaartje ook de consumpties, het vervoer en de bespreekkosten inbegrepen.

Omdat stichting Vier het Leven de activiteiten zo betaalbaar mogelijk wil houden, betaalt u als deelnemer slechts een deel van de werkelijke kosten. Voor het aanvullen van de kosten, alsmede organisatie- en coördinatiekosten is de organisatie afhankelijk van donaties.

Vier het leven

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten