lettergrootte wijzigen
23 feb 2017

Veiligheid in en om het huis

Veiligheid kent vele aspecten waar niet iedereen dagelijks bij stilstaat.

  • Is mijn huis zo ingericht dat de kans op ongelukken zo klein mogelijk is?
  • Heb ik goede sloten en maak ik het inbrekers moeilijk binnen te komen?
  • Hoe zit het met brandgevaar?
  • Op welke manier kan ik veilig mijn bankzaken regelen?
  • Is mijn woonomgeving veilig?

Op dit soort en andere vragen rondom veiligheid, wil het Prettig Thuis Kenniscentrum tijdens de speciale bijeenkomst over veiligheid antwoord geven. Naast een medewerker van de Rabobank zijn ook de politie en brandweer aanwezig om vragen te beantwoorden. De bijeenkomst vindt plaats in het Kenniscentrum in Wijdeveste, Zonnebloemveld 3 in Beuningen. De bijeenkomst start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.30 uur.

Wilt u meer weten over Veiligheid in en om het huis? Meldt u zich dan aan bij Stichting Perspectief via Joseph Vink tel. 024-6750939 of josephvink@stg-perspectief.nl.

Het Prettig Thuis Kenniscentrum is een initiatief van de Vereniging van Senioren Beuningen, Stichting Perspectief, Wemaron en de gemeente Beuningen.

Prettig Thuis.png

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 31 augustus 2023 Jaarbericht 2022: samen zorgen is nodig

    De komende maanden maken we plannen voor 2024. Hoe verging het ons in 2022? Corona was in 2022 bijna verdwenen uit ons dagelijks leven, de komende jaren hebben andere ontwikkelingen onze aandacht nodig. De vraag naar zorg die stijgt, het tekort aan medewerkers dat toeneemt, het aantal mantelzorgers dat daalt. Samen zorgen is nodig. Ofwel: samenzorg. Alleen dán kunnen we de zorg bieden aan onze ouderen in de regio Maas en Waal. Lees meer >