lettergrootte wijzigen
28 sep 2017

UP! Festival voor 'gevorderden'

Een op de vier mensen wordt nu al ouder dan 90 jaar. Maar wat doet al die extra tijd met ons? Wat betekent het ouder worden voor ons eigen geluk, voor onze naasten en voor de maatschappij? Op die vragen en meer tracht het festival UP! een antwoord te geven.

Met onder andere films, muziek, theater en games word je als bezoeker ondergedompeld in de wereld van het langer leven. Zo gaan journalist Anneke Groen en socioloog Herman Vuijsje met elkaar en het publiek in gesprek over ouderschap, is er een ouderdomspak waardoor je kunt ervaren wat het is om een oud lichaam te hebben, zijn er jonge schrijvers die ouderen helpen bij het optekenen van hun verhalen, is er een fotoserie over doorwerken na de pensioengerechtigde leeftijd en klinkt de muziek van Spinvis over ouder worden. Kortom, een bomvol en afwisselend programma voor iedereen die meer wil weten over of geïnspireerd wil raken door een leven vol gevorderden.

Kaarten voor UP! zijn te verkrijgen via Lux, klik hier.

UP! wordt mede mogelijk gemaakt door diverse organisaties waaronder ZonMw – Beter Oud, Fonds Sluyterman van Loo, Gemeente Nijmegen, Radboudumc en het Humanistisch Verbond.

UP Festival

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten