lettergrootte wijzigen
13 nov 2018

TV-opnamen Van Gelders Grijs in St. Elisabeth

Maar liefst zestien bewoners en één cliënt van de Dagbehandeling van zorggroep Maas & Waal hebben zich opgegeven voor deelname aan het programma Van Gelders Grijs. In dit tv-programma van Omroep Gelderland praat Jochem van Gelder met bekende en onbekende ouderen uit de provincie. Niet alle mensen die zich hebben aangemeld zullen ook daadwerkelijk in Van Gelders Grijs te zien zijn. Vijf of zes ouderen worden uitgekozen voor de tv-opnamen op dinsdag 20 november.

In Van Gelders Grijs gaat Jochem van Gelder in gesprek met ouderen over zeer uiteenlopende onderwerpen: wat houdt hen bezig, wat willen ze nog bereiken, hoe belangrijk is je uiterlijk, hoe kijk je aan tegen geloof, dood, liefde en de regio waar je woont? In iedere uitzending speelt Jochem de Ken-je-kleinkindquiz. Een ander vast onderdeel is een portret van een bekende Gelderlander van 65 jaar of ouder. 

Iedereen kan de opnamen voor Van Gelders Grijs bijwonen. Belangstellenden moeten daarvoor tussen 14.00 en 14.30 uur aanwezig zijn in de Plaza in St. Elisabeth. Van Gelders Grijs is iedere dinsdag om 17.20 uur te zien bij Omroep Gelderland. Wanneer de bewuste uitzending van cliënten die wonen bij zorggroep Maas & Waal te zien is, is op dit moment nog niet bekend.

Jochem van Gelder.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten