lettergrootte wijzigen
21 aug 2017

Talent en dementie? DemenTalent!

Hebt u de diagnose dementie gekregen, dan is DemenTalent wellicht iets voor u! DemenTalent is een speciaal project voor talentvolle vrijwilligers met dementie. Bij DemenTalent wordt namelijk gekeken naar uw talenten en vaardigheden. Daarbij staan uw wensen en vragen centraal. Van daaruit wordt gezocht naar een vrijwilligersfunctie die daarbij past. Zo kunt u dus actief en nuttig blijven en houdt u contact - ondanks uw dementie.

Elk persoon is anders en heeft zijn of haar eigen voorkeuren en wensen. Daarom gaat DemenTalent vanuit uw interesses en talenten samen op zoek naar een vrijwilligersfunctie op maat. De nadruk ligt daarbij op wat u wilt en kunt, en niet op wat u niet (meer) kunt. Dit vrijwilligerswerk kan individueel zijn maar ook in groepsverband. Bijvoorbeeld in het groenonderhoud in de buitenlucht, bij peuterspeelzalen of sportverenigingen of in een winkel, museum of school.
Vanuit zMW is Wilma Schutte betrokken bij dit mooie project dat een initiatief is van Stichting Perspectief.

Heeft u (beginnende) dementie en wilt u bezig zijn met iets wat u écht leuk vindt te doen? Dan kunt u zich aanmelden bij Perspectief via 024-67 50 939 of mailen naar info@stg-perspectief.nl. Contactpersoon is Kim Peeters.

DemenTalent

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 mei 2023 Het regent bij zMW!

    Gisteren, 12 mei, was het De Dag van de #Zorg, maar al de hele week stond in het teken van deze dag. Collega's kregen van hun leidinggevenden een cadeaudoos, met een zMW-paraplu, een kaart met een cadeaubon, en een doosje #complimenten. Lees meer >