lettergrootte wijzigen
15 dec 2016

Sfeertuin WinterWonderland groot succes

Drie dagen lang was De Kern, de gemeenschappelijke ruimte van St. Elisabeth, omgetoverd tot een winters wonderland. Kerstbomen, besneeuwde takken, een lichtfontein en knuffelelanden aan de wand, zorgden voor de sfeer waar we rond Kerst geen genoeg van kunnen krijgen. Een groot scherm met daarop winters getint beeld en muziek doen de rest. Ieder jaar opnieuw weten de activiteitenbegeleiders van het huis op deze wijze een intieme sfeer te creëren waar bewoners tot rust komen en genieten.

Afgeladen vol was de Sfeertuin vanochtend. Terwijl de klassieke klanken van André Rieu en zijn orkest de ruimte vulden, luisterden de circa dertig aanwezige cliënten ademloos naar het kerstconcert. Enkele ‘laatkomers’ vingen bot. Helaas, geen plek meer. Maar gelukkig blijft de Sfeertuin tot vanmiddag half vijf open. Gelegenheid genoeg dus om nog even aan te waaien.

Tweemaal per jaar wordt er in St. Elisabeth een Sfeertuin georganiseerd, vertelt Janneke van Ewijk, activiteitenbegeleidster in het huis. Met Kerst en in het voorjaar. Een activiteit die andere locaties van zorggroep Maas & Waal ook graag zouden organiseren, maar wat lastiger blijkt. In St. Elisabeth heeft men het geluk dat er een ruimte is die hiervoor ingezet kan worden: De Kern. Een voorrecht waar bewoners en vrijwilligers zichtbaar van genieten.

Sfeertuin St. Elisabeth

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten