lettergrootte wijzigen
15 jan 2021

Reizende tentoonstelling Aandacht voor elkaar geopend!

Het coronavirus raakt ons allemaal. In de manier waarop we leven en werken, in het contact met familie en vrienden. Om vol te houden, ondanks de beperkingen die corona ons oplegt, hebben we elkaar en elkaars aandacht hard nodig. Aandacht voor elkaar. Dat is waar de reizende tentoonstelling Aandacht voor elkaar in coronatijd over gaat.

Een reizende tentoonstelling… wat is dat eigenlijk? Het is een tentoonstelling die om de beurt alle locaties van zorggroep Maas & Waal bezoekt. Omdat we iedereen willen laten zien op welke creatieve manieren er de afgelopen maanden aandacht is gegeven aan elkaar. 

St. Elisabeth en Alde Steeg trappen af. Zij zijn de eerste twee locaties waar de tentoonstelling Aandacht voor elkaar in coronatijd te zien is. In de Plaza respectievelijk het restaurant hangen tien panelen met foto's en een tv met verschillende videogfragmenten. Ze laten zien welke verschillende maar altijd hartverwarmende vormen Aandacht voor elkaar heeft aangenomen de afgelopen maanden.

De video met onder andere een speech van onze bestuurder Saskia Ermers, die deel uitmaakt van de tentoonstelling Aandacht voor elkaar in coronatijd.

De tentoonstelling is samengesteld voor bewoners en medewerkers van zorggroep Maas & Waal. Alle bewoners hebben een uitnodiging ontvangen (of krijgen er een) om de tentoonstelling te bezoeken. In St. Elisabeth heeft een van de geportreteerde bewoners de tentoonstelling feestelijk geopend – met hulp van Bureau Welzijn (zie foto).

De tentoonstelling is tot 26 januari in St. Elisabeth en Alde Steeg te bekijken. Daarna verhuist de reizende tentoonstelling naar De Kasteelhof en Waelwick om te eindigden in De Hulsen.

Er zijn plannen om de tentoonstelling deze zomer, als corona onder controle is, opnieuw op te bouwen om ook naasten van bewoners én medewerkers die nu thuis werken, de gelegenheid te geven de tentoonstelling te bezoeken.

Openings tentoonstelling 2.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten