lettergrootte wijzigen
29 sep 2016

Nieuwe website

Toegegeven, het was hard nodig de website van zorggroep Maas & Waal te vernieuwen. Toch hebben we de tijd willen nemen om een site te maken die dicht aansluit bij de behoeften van de verschillende doelgroepen waar we dagelijks mee te maken hebben. Daarom vindt u op onze website een ingang voor cliënten, naasten en mantelzorgers, een ingang voor verwijzers, zoals (huis)artsen, gemeenten, en een ingang voor professionals, vrijwilligers en studenten. De informatie die we binnen die ingangen geven, hebben zo goed mogelijk afgestemd op de vragen die wij regelmatig voorgeschoteld krijgen.

Is de website nu helemaal klaar? Ja en nee. Een website als deze is nooit af. We houden de vingers aan de pols en zullen onderwerpen aanpassen als dat nodig is. Ook worden het nieuws en de agenda op onze website regelmatig ververst. Zo heeft het zeker zin om onze website vaker dan eens te bezoeken. Daarom zeggen wij dan ook: graag tot een volgende keer!

 

MW_SE_0310.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >