lettergrootte wijzigen
10 mrt 2020

Nieuwe maatregelen rondom coronavirus

In aanvulling op het vorige Corona-nieuwsbericht op deze site, heeft zorggroep Maas & Waal met ingang van 9 maart nieuwe maatregelen genomen. Deze maatregelen zijn de volgende:

  • Zorgmedewerkers groeten niet meer met een handaanraking, oftewel er worden geen handen meer geschud als teken van begroeting. bedankje of anderszins.
  • We vragen familie, vrienden en bekenden van bewoners van een zorglocatie van zorggroep Maas & Waal om niet op bezoek te komen bij verkoudheidsklachten.
  • Wees alert op de hygiënemaatregelen (goed handen wassen volgens de handenwasinstructie, hoesten en niesen aan de binnenkant van de elleboog, en papieren zakdoekjes gebruiken en na gebruik in afgesloten pedaalemmer gooien).

Deze maatregelen zijn in lijn met de adviezen van het RIVM en de GGD Nijmegen. Er is binnen zorggroep Maas & Waal geen coronavirus vastgesteld, niet bij cliënten en niet bij medewerkers. Wij willen dit graag zo houden en vragen iedereen extra alert te zijn in deze periode van griep en het coronavirus. Voor actueel nieuws rondom het coronavirus kunt de website van het RIVM raadplegen https://www.rivm.nl/coronavirus.

kaart_coronameldingen_nederland_9_maart_nl_2_0.png

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten