lettergrootte wijzigen
04 nov 2020

Nieuw spandoek Henricusvrienden

‘Kanjers… De strijd tegen corona gaat door. Sterkte en hou vol!’ Die tekst is te lezen op een tweede spandoek dat de Henricusvrienden vandaag ophingen op de fietsenstaling voor St. Elisabeth.

“Het werd tijd voor nieuw spandoek”, vertelt Pia Jansen, bestuurslid van de Henricusvrienden, de vriendenstichting van het voormalige Huize Henricus in Wamel. “Je ziet dat het nu tijdens de tweede golf rustiger is qua publiciteit dan tijdens de eerste golf. Daarom willen we met deze actie aandacht schenken aan het feit dat de mensen daarbinnen nog altijd keihard werken om er voor de bewoners te zijn en tegelijkertijd corona buiten de deur te houden.”

Met de kanjers wordt dan ook als eerste aan de medewerkers gedacht. Maar niet alleen aan hen. “De bewoners moeten het ook zien vol te houden. Het is ook voor hen hartstikke zwaar. De eenzaamheid gaat een grotere rol spelen. Daarom hebben ook zij een steuntje in de rug nodig.”

Naast het spandoek hebben de Henricusvrienden voor iedere afdeling in St. Elisabeth een grote vaas met een herfstbloemstuk afgeleverd. Dat leverde mooie, positieve reacties op. Net als het ophangen van het spandoek dat wegens het mooie weer tot aardig wat bekijks onder bewoners leidde. “Als dit voorbij is, als de coronapandemie echt achter de rug is, dan komt er opnieuw een spandoek te hangen”, blikt Pia vooruit. “Daar laten we graag ruimte voor vrij.”

Henricusvrienden.JPG

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 mei 2023 Het regent bij zMW!

    Gisteren, 12 mei, was het De Dag van de #Zorg, maar al de hele week stond in het teken van deze dag. Collega's kregen van hun leidinggevenden een cadeaudoos, met een zMW-paraplu, een kaart met een cadeaubon, en een doosje #complimenten. Lees meer >