lettergrootte wijzigen
19 dec 2017

Nellie haalt de krant!

Als je 40 jaar in dienst bent bij een organisatie dan is dat niet een klein beetje bijzonder, maar heel erg bijzonder. Vandaar dat er groots werd uitgepakt toen Nel de Haas, medewerkster van St. Elisabeth, onlangs haar afscheidsreceptie hield. Familie, vrienden en natuurlijk collega’s kwamen bij elkaar om Nel tijdens haar laatste officiële werkdag in het zonnetje te zetten. Zelfs de krant wilde deze gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij laten gaan en pakte uit met een leuk verhaal in de Waalkanter (niet gelezen? Alsnog doen! Klik hier).

Gelukkig hoeven cliënten en medewerkers van St. Elisabeth Nel niet lang te missen. Want ook na haar pensioen blijft ze bij St. Elisabeth betrokken, als vrijwilligster.

Afscheid Nelly.png

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 22 augustus 2022 We doen mee aan een kwaliteitsonderzoek naar het voorschrijven van antibiotica

    Samen met het Amsterdam UMC voert zorggroep Maas & Waal vanaf september een kwaliteitsonderzoek uit naar het voorschrijven van antibiotica binnen onze zorggroep. De gegevens van een groot aantal verpleeghuizen worden vervolgens met elkaar vergeleken. Zo’n vergelijking zorgt voor nieuwe kennis en inzichten waarvan onze artsen kunnen leren. Lees meer >