lettergrootte wijzigen
19 dec 2017

Nellie haalt de krant!

Als je 40 jaar in dienst bent bij een organisatie dan is dat niet een klein beetje bijzonder, maar heel erg bijzonder. Vandaar dat er groots werd uitgepakt toen Nel de Haas, medewerkster van St. Elisabeth, onlangs haar afscheidsreceptie hield. Familie, vrienden en natuurlijk collega’s kwamen bij elkaar om Nel tijdens haar laatste officiële werkdag in het zonnetje te zetten. Zelfs de krant wilde deze gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij laten gaan en pakte uit met een leuk verhaal in de Waalkanter (niet gelezen? Alsnog doen! Klik hier).

Gelukkig hoeven cliënten en medewerkers van St. Elisabeth Nel niet lang te missen. Want ook na haar pensioen blijft ze bij St. Elisabeth betrokken, als vrijwilligster.

Afscheid Nelly.png

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >