lettergrootte wijzigen
04 sep 2018

Naast DemenTalent nu ook Lokaal Talent

Lokaal Talent is een nieuw project van Stichting Perspectief. Eerder al lanceerde Perspectief het project DemenTalent. Dit is een speciaal project waarbij vanuit wensen en talenten van mensen met dementie gezocht wordt naar een vrijwilligersfunctie. Zo kunnen belangstellenden actief en nuttig blijven en contacten onderhouden ondanks uw dementie.

Naast DemenTalent is er nu dus Lokaal Talent dat zich richt op volwassenen die problemen hebben op het gebied van ontmoeten, psychiatrie of schulden. Gedurende de maand september is er speciaal voor belangstellenden op maandagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur een open inloopochtend. Dan kunnen zij verkennen welke mogelijkheden er zijn om zichzelf te ontwikkelen. Deelnemers zijn van harte welkom om mee te denken en eigen ideeën aan te dragen! Samen met deelnemers en/of vrijwilligers kunnen er nieuwe initiatieven ontstaan die het sociale netwerken vergroten. Na september wordt er gekeken hoe het verdere verloop gaat plaatsvinden. 

Ook is er iedere eerste woensdagochtend van de maand van 9.00 tot 11.00 uur een creatief café. Hier kunnen volwassenen op eigen initiatief of samen met vrijwilligers werken aan activiteiten.

Meer weten over Lokaal Talent? Tesshendriks@perspectief.nl of T 024 - 67 50 939.

Meer weten over DemenTalent? Kijk op https://stg-perspectief.nl/ik-zoek-vrijwilligers-werk/dementalent of mail naar info@stg-perspectief.nl. Contactpersoon is Kim Peeters. 

 

Lokaal_talent.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 31 augustus 2023 Jaarbericht 2022: samen zorgen is nodig

    De komende maanden maken we plannen voor 2024. Hoe verging het ons in 2022? Corona was in 2022 bijna verdwenen uit ons dagelijks leven, de komende jaren hebben andere ontwikkelingen onze aandacht nodig. De vraag naar zorg die stijgt, het tekort aan medewerkers dat toeneemt, het aantal mantelzorgers dat daalt. Samen zorgen is nodig. Ofwel: samenzorg. Alleen dán kunnen we de zorg bieden aan onze ouderen in de regio Maas en Waal. Lees meer >