lettergrootte wijzigen
10 okt 2017

Mantelzorgers opgelet!

Als mantelzorger uit de gemeente West Maas en Waal wordt u tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg (10 november 2017) in de Tuinen van Appeltern niet alleen getrakteerd op een bezoek aan de grootste modeltuinen van Europa. Ook vindt u er een luisterend oor voor problemen of vragen waar u mee zit. Daarnaast zijn er meerdere gastsprekers aanwezig die iets vertellen over zorg en welzijn voor u als mantelzorger.

Vanaf 10 uur 's morgens in er inloop. Om 10.30 uur vindt de opening plaats, waarna de eerste spreker rond 11.00 uur het woord neemt. Rond 16.00 uur zal de dag worden afgesloten.

Mantelzorgers uit de gemeente West Maas en Waal worden van harte uitgenodigd om tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg vrijblijvend binnen te lopen bij de Tuinen van Appeltern (Walstraat 2a in Appeltern). Graag wel even van tevoren aanmelden via info@mantelzorgmaasenwaal.nl.

 

Mantelzorg West Maas en Waal

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 22 augustus 2022 We doen mee aan een kwaliteitsonderzoek naar het voorschrijven van antibiotica

    Samen met het Amsterdam UMC voert zorggroep Maas & Waal vanaf september een kwaliteitsonderzoek uit naar het voorschrijven van antibiotica binnen onze zorggroep. De gegevens van een groot aantal verpleeghuizen worden vervolgens met elkaar vergeleken. Zo’n vergelijking zorgt voor nieuwe kennis en inzichten waarvan onze artsen kunnen leren. Lees meer >