lettergrootte wijzigen
10 okt 2017

Mantelzorgers opgelet!

Als mantelzorger uit de gemeente West Maas en Waal wordt u tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg (10 november 2017) in de Tuinen van Appeltern niet alleen getrakteerd op een bezoek aan de grootste modeltuinen van Europa. Ook vindt u er een luisterend oor voor problemen of vragen waar u mee zit. Daarnaast zijn er meerdere gastsprekers aanwezig die iets vertellen over zorg en welzijn voor u als mantelzorger.

Vanaf 10 uur 's morgens in er inloop. Om 10.30 uur vindt de opening plaats, waarna de eerste spreker rond 11.00 uur het woord neemt. Rond 16.00 uur zal de dag worden afgesloten.

Mantelzorgers uit de gemeente West Maas en Waal worden van harte uitgenodigd om tijdens de landelijke Dag van de Mantelzorg vrijblijvend binnen te lopen bij de Tuinen van Appeltern (Walstraat 2a in Appeltern). Graag wel even van tevoren aanmelden via info@mantelzorgmaasenwaal.nl.

 

Mantelzorg West Maas en Waal

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >