lettergrootte wijzigen
13 okt 2017

Mantelzorger in Beuningen? Dat verdient een bloemetje!

Ter gelegenheid van de landelijke Dag van de Mantelzorg, zet de gemeente Beuningen haar mantelzorgers in de bloemen. Dus kent u een mantelzorger die een bloemetje verdient, meld hem of haar dan direct aan!

Het zorgen voor een ander kan erg zwaar zijn. Dat is de reden om ten minste eenmaal per jaar extra aandacht te geven aan al die mantelzorgers in Nederland tijdend de landelijke Dag van de Mantelzorg op vrijdag 10 november. Mantelzorgers in Beuningen kunnen die dag verrast worden met een bloemetje. En daar kunt u voor zorgen. Hoe precies? Door een mantelzorger uit de gemeente Beuningen, die al langdurig zorg verleent aan te melden bij Stichting Perspectief. Dat kan tot 3 november via 024-6750939 of info@stg-perspectief.nl.

Naast het bosje bloemen laat stichting Perspectief ook met een theatervoorstelling de waardering voor mantelzorgers blijken. Op dinsdag 27 oktober om 14.00 uur wordt de innemende maar bij tijd en wijle ook hilarische voorstelling 'Ik wil je niet kwijt' opgevoerd. Deze theatervoorstelling over Thea en Joop die vijftig jaar getrouwd zijn wanneer Thea begint te dementeren, is gratis toegankelijk voor mantelzorgers. Wel even aanmelden bij Stichting Perspectief via 024-6750939 of info@stg-perspectief.nl.

 

Steunpunt Mantelzorg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten