lettergrootte wijzigen
12 mei 2020

Maakt u ook een boodschap voor onze kanjers in de zorg?

Vandaag, de Dag van de Verpleging, is bij uitstek de dag om zorgmedewerkers te laten weten hoe onmisbaar zij zijn. Daarom roepen we iedereen in Nederland op: spreek uw waardering uit voor die ene fantastische zorgmedewerker of dat geweldige team.

Dat kan op twee manieren. Op de website https://www.dikkedankjewel.nl kunt u een bedankvideo personaliseren door het invullen van de naam van de zorgmedewerkers of het team dat u wilt bedanken. Vervolgens kunt u de gepersonaliseerde video versturen via e-mail, WhatsApp, Twitter of Facebook. U kunt zoveel video's verspreiden als u maar wilt.

Daarnaast kunt u op de website van V&VN (de beroepsvereniging van verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten) een geschreven boodschap maken en deze verspreiden via verschillende sociale media.

Hoe mooi zou het zijn als alle medewerkers en teams in de zorg vandaag in het zonnetje worden gezet? En lukt dat niet vandaag, verstuur uw boodschap dan morgen, overmorgen, volgende week of nog later. Want het is nooit te laat voor een #dikkedankjewel aan het adres van al die kanjers in de zorg!

Schermafbeelding 2020-05-12 om 07.35.27.png

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten