lettergrootte wijzigen
12 mrt 2020

Leuk artikel over welzijn en bewegen

Beuningen Leef! is een jongste uitgave over de gemeente Beuningen waar allerhande nieuws en wetenswaardigheden over het dorp en de regio worden verzameld en gepubliceerd. Na het lezen van Beuningen Leef! weet de lezer wat er dit voorjaar in de gemeente te beleven valt, wat er speelt en wat er nog gaat gebeuren.

In de eerste editie van Beuningen Leef! is een artikel van zorggroep Maas & Waal opgenomen over het belang van bewegen voor een gevoel van welzijn. Het vergroten van leefplezier en comfort voor bewoners en cliënten is waar de Zorggroep naar streeft. Daarom kleuren gezelligheid, ontspanning en alledaagse bezigheden het leven binnen de locatie. En ook bewegen draagt daaraan bij. Het artikel lezen? Klik dan hier!

activeren-en-in-waarde-laten.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 22 augustus 2022 We doen mee aan een kwaliteitsonderzoek naar het voorschrijven van antibiotica

    Samen met het Amsterdam UMC voert zorggroep Maas & Waal vanaf september een kwaliteitsonderzoek uit naar het voorschrijven van antibiotica binnen onze zorggroep. De gegevens van een groot aantal verpleeghuizen worden vervolgens met elkaar vergeleken. Zo’n vergelijking zorgt voor nieuwe kennis en inzichten waarvan onze artsen kunnen leren. Lees meer >