lettergrootte wijzigen
12 mrt 2020

Leuk artikel over welzijn en bewegen

Beuningen Leef! is een jongste uitgave over de gemeente Beuningen waar allerhande nieuws en wetenswaardigheden over het dorp en de regio worden verzameld en gepubliceerd. Na het lezen van Beuningen Leef! weet de lezer wat er dit voorjaar in de gemeente te beleven valt, wat er speelt en wat er nog gaat gebeuren.

In de eerste editie van Beuningen Leef! is een artikel van zorggroep Maas & Waal opgenomen over het belang van bewegen voor een gevoel van welzijn. Het vergroten van leefplezier en comfort voor bewoners en cliënten is waar de Zorggroep naar streeft. Daarom kleuren gezelligheid, ontspanning en alledaagse bezigheden het leven binnen de locatie. En ook bewegen draagt daaraan bij. Het artikel lezen? Klik dan hier!

activeren-en-in-waarde-laten.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 04 juli 2023 Brandbrief aan minister Helder: wij willen en het kan, doet u mee?

    Samen met 45 andere zorgaanbieders uit de provincie Gelderland stuurden we vandaag een brandbrief aan minister Helder. Wij zien een complete stilstand aankomen van de transformatie van de ouderenzorg. Wij willen graag in beweging zijn en blijven. Maar met de overheidsmaatregelen die de minister onlangs voorstelde, kan dat niet. Wij vragen dringend om haar actie en ingrijpen. Lees meer >