lettergrootte wijzigen
12 mrt 2020

Leuk artikel over welzijn en bewegen

Beuningen Leef! is een jongste uitgave over de gemeente Beuningen waar allerhande nieuws en wetenswaardigheden over het dorp en de regio worden verzameld en gepubliceerd. Na het lezen van Beuningen Leef! weet de lezer wat er dit voorjaar in de gemeente te beleven valt, wat er speelt en wat er nog gaat gebeuren.

In de eerste editie van Beuningen Leef! is een artikel van zorggroep Maas & Waal opgenomen over het belang van bewegen voor een gevoel van welzijn. Het vergroten van leefplezier en comfort voor bewoners en cliënten is waar de Zorggroep naar streeft. Daarom kleuren gezelligheid, ontspanning en alledaagse bezigheden het leven binnen de locatie. En ook bewegen draagt daaraan bij. Het artikel lezen? Klik dan hier!

activeren-en-in-waarde-laten.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 31 augustus 2023 Jaarbericht 2022: samen zorgen is nodig

    De komende maanden maken we plannen voor 2024. Hoe verging het ons in 2022? Corona was in 2022 bijna verdwenen uit ons dagelijks leven, de komende jaren hebben andere ontwikkelingen onze aandacht nodig. De vraag naar zorg die stijgt, het tekort aan medewerkers dat toeneemt, het aantal mantelzorgers dat daalt. Samen zorgen is nodig. Ofwel: samenzorg. Alleen dán kunnen we de zorg bieden aan onze ouderen in de regio Maas en Waal. Lees meer >