lettergrootte wijzigen
28 nov 2016

Kenniscentrum Prettig Thuis geopend

Het was de wethouder, Jan Kersten, zelf die het Prettig Thuis Kenniscentrum kwam openen. Het Prettig Thuis Kenniscentrum is in samenwerking tussen de gemeente Beuningen, de Vereniging van Senioren Beuningen, weMaron BV en Stichting Perspectief ontstaan. Gehuisvest in het gebouw van Wijdeveste in Beuningen kunnen senioren, mensen met een beperking en mantelzorgers uit de gemeente Beuningen hier terecht voor gratis, onafhankelijk en persoonlijk advies over hoe je langer zelfstandig, comfortabel en veilig kunt blijven wonen. Opgeleide ouderenadviseurs van de Vereniging van Senioren Beuningen adviseren hierbij. 

Ook is er een showroom waar bezoekers diensten en producten op het gebied van wonen, welzijn, zorg, ondersteuning en begeleiding kunnen bekijken en proberen. Daarnaast kunnen inwoners bij het kenniscentrum terecht om ervaringen met hulpmiddelen te delen.

Het kenniscentrum is op afspraak te bezoeken. Inwoners van Beuningen die het Prettig Thuis Kenniscentrum willen bezoeken, meer informatie willen of vragen hebben, kunnen contact opnemen met Joseph Vink van Stichting Perspectief (T 024-6750939 of e-mail josephvink@stg-perspectief.nl). Meer informatie is ook te vinden op de website www.prettigthuis.info.

 

Kenniscentrum Prettig Thuis

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten