21 nov 2016

Hulp bij hulpmiddelen vinden

Sinds kort is de vernieuwde website Hulpmiddelenwijzer.nl live. Deze onafhankelijke site geeft een zeer compleet overzicht van technologische hulpmiddelen die mensen kunnen ondersteunen in het langer thuis wonen. Cliënten en mantelzorgers (en andere belangstellenden natuurlijk) kunnen zoeken op activiteit, zoals Eten en Drinken, Werken en Studeren, Wonen of Zorgen en Verzorgen. Daarnaast zijn de hulpmiddelen ook gegroepeerd op aandoening en op trefwoord. 

Veel vergelijkbare websites laten een beperkt assortiment van specifieke leveranciers zien. Dat doet Hulpmiddelenwijzer.nl niet. Op de website, tot stand gekomen in opdracht van het Ministerie van VWS, kunnen ook geen artikelen worden gekocht. Het is een hulpmiddel om de weg te kunnen vinden binnen de eindeloze technologische mogelijkheden. Als dat eenmaal duidelijk is, is het meestal relatief eenvoudig op internet of bij thuiszorgwinkels het gewenste product aan te schaffen.

 

Hulpmiddelen

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 30 juni 2021 Bestuurder zMW neemt na 21 jaar afscheid

    Op 8 juli neemt Bert van Lingen afscheid als bestuurder van zMW. Hij heeft de organisatie door grote veranderingen geloodst. Altijd met zorg voor een solide bedrijfsvoering en oog voor bewoners en medewerkers. Lees meer >