lettergrootte wijzigen
01 okt 2019

Hondenheuvel zoekt vrijwilligers

Afgelopen zondag, 29 september, is Hondenheuvel te zien geweest bij Omroep Gelderland. Het speel- en uitlaatterrein, grenzend aan Klein Waelwick, is voor de honden van uitlaatservice de Uitwaaiers, en betrekt heel bewust ook de bewoners van Klein Waelwick bij de viervoeters.

Jeroen Hilhorst en Margot Linders zijn initiatiefnemers van Hondenheuvel, dat mede tot stand is gekomen door sponsoring door ondernemersvereniging Harten Vier en de vrienden van Waelwick. Hondenheuvel is dringend op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen met de honden en de bezoekjes van de bewoners van Klein Waelwick. De uitzending over Hondenheuvel is daarom ook opgenomen binnen de rubriek Gelderland Helpt. Bent u of kent u een vrijwilliger die zich graag wil inzetten voor dit mooie initiatief, kijk dan hier de uitzending terug.

 

Hondenheuvel (1)

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >