lettergrootte wijzigen
28 mei 2018

Feestelijke opening zorgappartementen pastoor Zijlmansweg

In december 2017 ontvingen de bewoners al de sleutels van hun nieuwe appartement. De twaalf zorgappartementen zijn verdeeld over twee vleugels direct grenzend aan het Streekhistorisch museum Tweestromenland in het centrum van Beneden-Leeuwen. De bewoners wonen hier zelfstandig met zorg dichtbij. Zij kunnen naar wens zorg inkopen van zorggroep Maas & Waal dat met St. Elisabeth tegenover de appartementen is gevestigd.

De feestelijke opening van het appartementencomplex lag in handen (of eigenlijk in de benen) van wethouder Sander Bos van de gemeente West Maas en Waal, directeur-bestuurder Marinus Kempe van Woonstichting De Kernen en manager Maaike Versteegh van zorggroep Maas & Waal. Gezamenlijk skieden zij door het openingslint heen.

Tijdens de feestelijke middag werd ook de nieuwe naam van het complex onthuld: Zijlmanshof. Het appartementencomplex is vernoemd naar Pastoor Zijlmans die in 1930 het initiatief nam voor de bouw van het klooster Huize Sint Elisabeth, dat nu beter bekend is als St. Elisabeth.

Opening zorgappartementen Zijlmanshof_2.JPG (1)

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 mei 2023 Het regent bij zMW!

    Gisteren, 12 mei, was het De Dag van de #Zorg, maar al de hele week stond in het teken van deze dag. Collega's kregen van hun leidinggevenden een cadeaudoos, met een zMW-paraplu, een kaart met een cadeaubon, en een doosje #complimenten. Lees meer >