lettergrootte wijzigen
23 jul 2020

Duofiets Beuningen zoekt... fietsers!

Bij de gemeentewerf in Beuningen is vanaf vandaag een duofiets te leen. Voor inwoners van de gemeente Beuningen is dat helemaal gratis. 

Een duofiets is een driewielfiets voor twee personen. Hierbij zit je naast elkaar, waarbij één persoon de fiets bestuurt. Een ideale uitkomst dus voor inwoners die ondanks een beperking willen fietsen en bewegen, samen met hun partner, kinderen, familie of vrienden.

Het lenen van de duofiets is gratis. Inwoners betalen alleen een borg van € 50,-. Dit bedrag krijgen ze weer terug wanneer de fiets schoon en onbeschadigd ingeleverd wordt.

Het lenen van de duofiets kan maximaal drie dagen achter elkaar. Wilt u de duofiets reserveren dan belt u naar de gemeente via telefoonnummer 14 024. Vervolgens kunt u de duofiets ophalen bij de gemeentewerf (Van Heemstraweg 95 in Beuningen). De gemeentewerf is open van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Duofiets Beuningen

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >