lettergrootte wijzigen
11 mrt 2019

Duizendste bezoeker Senior Digi Club!

Sinds 2015 al organiseert de Senior Digi Club een inloopuur voor ouderen die een vraag hebben over het gebruik van hun tablet, laptop of smartphone. Op 19 februari jl. ontving de Senior Digi Club Druten de duizendste bezoeker van het tweewekelijkse inloopuur in De Hof.

Mevrouw Riet van Kouwen (85 jaar) was de duizendste bezoeker. Zij kreeg uit handen van Swen Wigmans van Maas en Waal Academie feestelijke bloemen. Sinds 2017 heeft de Maas en Waal Academie de organisatie achter de Senior Digi Club overgenomen van oprichter Harry van Deelen. Zorggroep Maas & Waal stelt de ruimte in De Hof al vanaf het eerste begin gratis beschikbaar aan de Senior Digi Club.

Het inloopuur is iedere even week (dus eens in de twee weken) vrij toegankelijk op dinsdag tussen 14 en 15 uur in De Hof in Druten. Het eerstvolgende inloopuur is op dinsdag 19 maart. Voor meer informatie, klikt u hier.

VARIA_SENIOR DIGI CLUB.jpeg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >