lettergrootte wijzigen
31 mei 2016

Doen wat nodig is! ondersteunt optimaliseren leefomstandigheden

Minstens zo belangrijk bij Doen wat nodig is!, is vanuit vakmanschap de cliënt ondersteunen bij wat niet meer lukt. Ook neemt zorggroep Maas & Waal met dit programma deel aan het VWS-programma ‘Waardigheid en Trots, liefdevolle zorg voor onze ouderen’. Dit door staatssecretaris Van Rijn gelanceerde plan staat voor het verbeteren van de ouderenzorg in Nederland. En hoe doe je dat nu beter dan door met cliënten het gesprek aan te gaan? Daarom is er binnen St. Elisabeth in Beneden-Leeuwen een klankbordgroep opgericht. Deze klankbordgroep van bewoners en familieleden vertegenwoordigt de stem van de bewoners, signaleert, doet suggesties en komt met ideeën.
Daarmee kunnen medewerkers én leidinggevenden de zorg beter afstemmen op de verschillende individuele behoeften.

Meer weten over de optimalisering van leefomstandigheden binnen zorggroep Maas & Waal door cliënten meer eigen regie en zelfredzaamheid toe te bedelen? Klik dan hier.

 

Doen wat nodig is! logo

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >