lettergrootte wijzigen
03 okt 2017

Voeding en vruchten: delen van ervaringen mantelzorg

In aanloop naar de internationale dag van de palliatieve zorg (14 oktober) organiseren Netwerk Palliatieve Zorg Zuid-Gelderland, TVN Zorgt en Centrum voor Ontmoeting en Levensvragen de avond Voeding en vruchten van mantelzorg.

Mantelzorg wordt regelmatig bestempeld als zwaar, moeilijk en belastend. Dat is soms inderdaad het geval. Maar het doet geen recht aan de positieve ervaringen van veel mantelzorgers die mooie momenten beleven en trots zijn dat zij mantelzorg verlenen. Tijdens de avond van 11 oktober gaan mantelzorgers met elkaar in gesprek over hoe zij de zorg voor en om hun naasten ervaren. Daarbij wordt ingegaan op de mooie maar ook de moeilijke momenten. Samen ervaringen delen, even op adem komen en dat alles in een mooie, rustgevende omgeving van de locatie Pluk de vruchten in Nijmegen.

De avond wordt ondersteund en begeleid door een huisarts, wijkverpleegkundige van het sociale wijkteam, een zorgtrajectbegeleider en een medewerker van centrum Ontmoeting in Levensvragen.

U bent van harte welkom op woensdag 11 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in Locatie Pluk de vruchten, Griftdijk Noord 11 te Nijmegen. Graag wel ven aanmelden via m.jeuken@tvn-zorgt.nl.

Voeding en vruchten

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 04 juli 2023 Brandbrief aan minister Helder: wij willen en het kan, doet u mee?

    Samen met 45 andere zorgaanbieders uit de provincie Gelderland stuurden we vandaag een brandbrief aan minister Helder. Wij zien een complete stilstand aankomen van de transformatie van de ouderenzorg. Wij willen graag in beweging zijn en blijven. Maar met de overheidsmaatregelen die de minister onlangs voorstelde, kan dat niet. Wij vragen dringend om haar actie en ingrijpen. Lees meer >