lettergrootte wijzigen
30 apr 2018

Cliëntenraadslid Rosanne Nijsse koninklijk onderscheiden!

De dag voor Koningsdag regent het traditioneel lintjes in Nederland. Dit jaar werden maar liefst 2906 Koninklijke onderscheidingen verleend. En een daarvan was voor Rosanne Nijsse-Cornelissen, onder meer cliëntenraadslid bij zorggroep Maas & Waal.

De benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau kwam volkomen onverwacht. Voor Rosanne zelf dan. Mensen in haar direct nabijheid vinden het lintje volkomen terecht. "Koninklijke onderscheidingen zijn weggelegd voor mensen die een bijzondere bijdrage leveren aan de maatschappij. En daar hoort Rosanne ook zeker bij."

Naast vicevoorzitter van de cliëntenraad in Alde Steeg (Beuningen) en lid van de centrale cliëntenraad binnen zorggroep Maas & Waal, is Rosanne ook in verschillende functies actief voor Stichting Sociaal Cultureel Centrum de Lèghe Polder, Stichting Het Dijkmagazijn, Stichting Beuningen Sportief, en de Stichting Stedenband Beuningen Mikolow. Verder is zij actief als vrijwilligster bij de Stichting Beuningen On Ice. In het verleden is zij actief geweest als bestuurslid bij Fanfare Kunst en Volharding.

Rosanne Nijsse

Rosanne Nijsse te midden van haar collega's van de centrale cliëntenraad van zMW.

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >