lettergrootte wijzigen
30 apr 2018

Cliëntenraadslid Rosanne Nijsse koninklijk onderscheiden!

De dag voor Koningsdag regent het traditioneel lintjes in Nederland. Dit jaar werden maar liefst 2906 Koninklijke onderscheidingen verleend. En een daarvan was voor Rosanne Nijsse-Cornelissen, onder meer cliëntenraadslid bij zorggroep Maas & Waal.

De benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau kwam volkomen onverwacht. Voor Rosanne zelf dan. Mensen in haar direct nabijheid vinden het lintje volkomen terecht. "Koninklijke onderscheidingen zijn weggelegd voor mensen die een bijzondere bijdrage leveren aan de maatschappij. En daar hoort Rosanne ook zeker bij."

Naast vicevoorzitter van de cliëntenraad in Alde Steeg (Beuningen) en lid van de centrale cliëntenraad binnen zorggroep Maas & Waal, is Rosanne ook in verschillende functies actief voor Stichting Sociaal Cultureel Centrum de Lèghe Polder, Stichting Het Dijkmagazijn, Stichting Beuningen Sportief, en de Stichting Stedenband Beuningen Mikolow. Verder is zij actief als vrijwilligster bij de Stichting Beuningen On Ice. In het verleden is zij actief geweest als bestuurslid bij Fanfare Kunst en Volharding.

Rosanne Nijsse

Rosanne Nijsse te midden van haar collega's van de centrale cliëntenraad van zMW.

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 31 augustus 2023 Jaarbericht 2022: samen zorgen is nodig

    De komende maanden maken we plannen voor 2024. Hoe verging het ons in 2022? Corona was in 2022 bijna verdwenen uit ons dagelijks leven, de komende jaren hebben andere ontwikkelingen onze aandacht nodig. De vraag naar zorg die stijgt, het tekort aan medewerkers dat toeneemt, het aantal mantelzorgers dat daalt. Samen zorgen is nodig. Ofwel: samenzorg. Alleen dán kunnen we de zorg bieden aan onze ouderen in de regio Maas en Waal. Lees meer >