lettergrootte wijzigen
24 nov 2017

Vervoersproject kwetsbare ouderen in Beuningen

Perspectief heeft onlangs twee kleine elektrische auto’s aangeschaft voor het nieuwe vervoersproject. In de auto's is er naast de chauffeur ruimte voor drie passagiers die op verzoek worden gebracht naar bijvoorbeeld de winkel of de kapper, zo lang het maar binnen de gemeente is. Perspectief merkt dat vooral ouderen en gehandicapten moeite hebben om kleine afstanden te overbruggen. Men wil voor zo’n korte rit liever geen familie, vrienden of buren vragen. In dat geval biedt het vervoer van Perspectief een oplossing en kunnen mensen buitenshuis actief blijven.

De auto’s hebben een lage instap, zijn afgesloten en verwarmd. Een rollator kan mee, maar passagiers moeten wel zelf kunnen instappen. Als bijdrage in de kosten wordt één euro per rit gevraagd. Eén auto is vooral gericht op Ewijk/Winssen en één auto op Beuningen/Weurt. 

Voor dit vervoersproject is Perspectief op zoek naar vrijwillige chauffeurs. Vindt u het leuk om in contact te zijn met ouderen, bent u één of twee dagdelen per week beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs? Neem dan contact op met Perspectief, Eufride Klein Rouweler (directeur) eufridekleinrouweler@stg-perspectief.nl of Joseph Vink (projectleider vervoer) josephvink@stg-perspectief.nl of via 024 6750939.      

Elektrische auto Perspectief

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten