lettergrootte wijzigen
01 mei 2018

Buurt Mobiel Beuningen op weg!

De auto's zijn beplakt, de chauffeurs opgeleid, en de planning ingericht. Kortom, de medewerkers en enthousiaste vrijwilligers van Buurt Mobiel Beuningen zijn er klaar voor! En dat is precies conform de planning. Want vanaf vandaag, 1 mei, is Buurt Mobiel Beuningen onderweg om mensen die minder mobiel zijn te vervoeren binnen de gemeente Beuningen. Even naar de kapper, naar de verjaardag van een kleinkind, een boodschapje doen, iets regelen op het gemeentehuis of een activiteit bijwonen van een vereniging wordt daarmee een stuk gemakkelijker.

Een rit reserveren is heel gemakkelijk. U belt, minimaal één dag van tevoren en maximaal twee weken van tevoren, naar 024-7370555. De planning is op werkdagen tussen 9.00 tot 13.00 uur bereikbaar. Ook kunt u online een rit reserveren via www.buurt-mobiel.nl. U moet dan wel een persoonlijke account aanmaken. Hier kunt u eventueel hulp voor aanvragen bij Stichting Perspectief (T 024-6750939).

Buurtmobiel

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 04 juli 2023 Brandbrief aan minister Helder: wij willen en het kan, doet u mee?

    Samen met 45 andere zorgaanbieders uit de provincie Gelderland stuurden we vandaag een brandbrief aan minister Helder. Wij zien een complete stilstand aankomen van de transformatie van de ouderenzorg. Wij willen graag in beweging zijn en blijven. Maar met de overheidsmaatregelen die de minister onlangs voorstelde, kan dat niet. Wij vragen dringend om haar actie en ingrijpen. Lees meer >