lettergrootte wijzigen
01 mei 2018

Buurt Mobiel Beuningen op weg!

De auto's zijn beplakt, de chauffeurs opgeleid, en de planning ingericht. Kortom, de medewerkers en enthousiaste vrijwilligers van Buurt Mobiel Beuningen zijn er klaar voor! En dat is precies conform de planning. Want vanaf vandaag, 1 mei, is Buurt Mobiel Beuningen onderweg om mensen die minder mobiel zijn te vervoeren binnen de gemeente Beuningen. Even naar de kapper, naar de verjaardag van een kleinkind, een boodschapje doen, iets regelen op het gemeentehuis of een activiteit bijwonen van een vereniging wordt daarmee een stuk gemakkelijker.

Een rit reserveren is heel gemakkelijk. U belt, minimaal één dag van tevoren en maximaal twee weken van tevoren, naar 024-7370555. De planning is op werkdagen tussen 9.00 tot 13.00 uur bereikbaar. Ook kunt u online een rit reserveren via www.buurt-mobiel.nl. U moet dan wel een persoonlijke account aanmaken. Hier kunt u eventueel hulp voor aanvragen bij Stichting Perspectief (T 024-6750939).

Buurtmobiel

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 mei 2023 Het regent bij zMW!

    Gisteren, 12 mei, was het De Dag van de #Zorg, maar al de hele week stond in het teken van deze dag. Collega's kregen van hun leidinggevenden een cadeaudoos, met een zMW-paraplu, een kaart met een cadeaubon, en een doosje #complimenten. Lees meer >