lettergrootte wijzigen
24 jun 2019

Burgemeester bezoekt Alde Steeg

Helemaal nieuw was Alde Steeg niet voor burgemeester Daphne Bergman. In februari 2018, toen zij nog waarnemend burgemeester van de gemeente was, was zij immers getuige van de boerenbruiloft die toen werd gevierd.

Het bezoek dat zij vorige week aflegde was het eerste als burgemeester van Beuningen en had als doel om meer te weten te komen over de ouderenzorg en de vraagstukken die er op dit vlak spelen in de gemeente. Ze sprak daarover met beide hoofden van Alde Steeg, Ria Kasser en Hennie de Leeuw. Daarnaast wilde de burgemeester ook kennismaken met zowel medewerkers als bewoners van de Zorggroep. Zij nam dan ook alle tijd om met aanwezigen in gesprek te gaan.

Burgemeester bezoekt Alde Steeg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 31 augustus 2023 Jaarbericht 2022: samen zorgen is nodig

    De komende maanden maken we plannen voor 2024. Hoe verging het ons in 2022? Corona was in 2022 bijna verdwenen uit ons dagelijks leven, de komende jaren hebben andere ontwikkelingen onze aandacht nodig. De vraag naar zorg die stijgt, het tekort aan medewerkers dat toeneemt, het aantal mantelzorgers dat daalt. Samen zorgen is nodig. Ofwel: samenzorg. Alleen dán kunnen we de zorg bieden aan onze ouderen in de regio Maas en Waal. Lees meer >