lettergrootte wijzigen
24 jun 2019

Burgemeester bezoekt Alde Steeg

Helemaal nieuw was Alde Steeg niet voor burgemeester Daphne Bergman. In februari 2018, toen zij nog waarnemend burgemeester van de gemeente was, was zij immers getuige van de boerenbruiloft die toen werd gevierd.

Het bezoek dat zij vorige week aflegde was het eerste als burgemeester van Beuningen en had als doel om meer te weten te komen over de ouderenzorg en de vraagstukken die er op dit vlak spelen in de gemeente. Ze sprak daarover met beide hoofden van Alde Steeg, Ria Kasser en Hennie de Leeuw. Daarnaast wilde de burgemeester ook kennismaken met zowel medewerkers als bewoners van de Zorggroep. Zij nam dan ook alle tijd om met aanwezigen in gesprek te gaan.

Burgemeester bezoekt Alde Steeg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 04 juli 2023 Brandbrief aan minister Helder: wij willen en het kan, doet u mee?

    Samen met 45 andere zorgaanbieders uit de provincie Gelderland stuurden we vandaag een brandbrief aan minister Helder. Wij zien een complete stilstand aankomen van de transformatie van de ouderenzorg. Wij willen graag in beweging zijn en blijven. Maar met de overheidsmaatregelen die de minister onlangs voorstelde, kan dat niet. Wij vragen dringend om haar actie en ingrijpen. Lees meer >