lettergrootte wijzigen
24 jun 2019

Burgemeester bezoekt Alde Steeg

Helemaal nieuw was Alde Steeg niet voor burgemeester Daphne Bergman. In februari 2018, toen zij nog waarnemend burgemeester van de gemeente was, was zij immers getuige van de boerenbruiloft die toen werd gevierd.

Het bezoek dat zij vorige week aflegde was het eerste als burgemeester van Beuningen en had als doel om meer te weten te komen over de ouderenzorg en de vraagstukken die er op dit vlak spelen in de gemeente. Ze sprak daarover met beide hoofden van Alde Steeg, Ria Kasser en Hennie de Leeuw. Daarnaast wilde de burgemeester ook kennismaken met zowel medewerkers als bewoners van de Zorggroep. Zij nam dan ook alle tijd om met aanwezigen in gesprek te gaan.

Burgemeester bezoekt Alde Steeg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 22 augustus 2022 We doen mee aan een kwaliteitsonderzoek naar het voorschrijven van antibiotica

    Samen met het Amsterdam UMC voert zorggroep Maas & Waal vanaf september een kwaliteitsonderzoek uit naar het voorschrijven van antibiotica binnen onze zorggroep. De gegevens van een groot aantal verpleeghuizen worden vervolgens met elkaar vergeleken. Zo’n vergelijking zorgt voor nieuwe kennis en inzichten waarvan onze artsen kunnen leren. Lees meer >