lettergrootte wijzigen
01 mei 2020

Bestel nu (gratis) fotoplacemat voor bewoners!

Om de afstand tussen bewoners in onze zorglocaties en familieleden in 'de buitenwereld' iets te verkleinen, biedt grafisch bedrijf Weemen tijdelijk aan om gratis een fotoplacemat of fotokaart te maken. "Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid willen wij familie en bewoners op een persoonlijke manier met elkaar in verbinding brengen."

Op de website www.verzachteenzaamheid.nl kunnen familieleden van bewoners de gepersonaliseerde placemat en fotokaarten maken. Er kan gekozen worden uit een aantal ontwerpen waar tot acht persoonlijke foto’s geüpload kunnen worden. Natuurlijk kunnen familieleden ook een persoonlijke boodschap toevoegen. Weemen zorgt vervolgens gratis voor de productie én de verzending naar de bewoners.

Als zorggroep Maas & Waal ondersteunen wij dit initiatief van harte. De eerste placemats hebben inmiddels hun weg naar bewoners gevonden en onze medewerkers ervaren dat het de bewoners goed doet en dat ze genieten van de foto's. Wacht dus niet langer maar maak nu gebruik van dit prachtige gebaar van grafisch bedrijf Weemen!

Voorbeeld placemat.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 mei 2023 Het regent bij zMW!

    Gisteren, 12 mei, was het De Dag van de #Zorg, maar al de hele week stond in het teken van deze dag. Collega's kregen van hun leidinggevenden een cadeaudoos, met een zMW-paraplu, een kaart met een cadeaubon, en een doosje #complimenten. Lees meer >