lettergrootte wijzigen
06 jan 2020

Benefietdiner Vrienden van Elisabeth groot succes

Eind vorig jaar vond voor de derde keer het Benefietdiner van de Vrienden van Elisabeth plaats in de Plaza van St. Elisabeth. Met de komst van maar liefst 120 gasten die genoten van een mooi viergangenmenu werd het een groot succes.

Het waren de chefs van Chefs4Care die kookten tijdens het tweejaarlijks benefietdiner van de Vrienden van Elisabeth. Dankzij dit succesvol verlopen tweejaarlijks diner is het ook de aankomende twee jaar weer mogelijk om diverse activiteiten en nieuwe projecten voor de bewoners van St. Elisabeth te realiseren.

De stichting Vrienden van Elisabeth is opgericht op 24 februari 1975. St. Elisabeth. Sinds de oprichting zet de stichting zich in voor het welzijn van de de bewoners van St. Elisabeth. Door financiële ondersteuning van de Vrienden is het regelmatig mogelijk extra activiteiten aan te bieden ter ontspanning en recreatie.

Extra 'vrienden' kunnen de Vrienden van Elisabeth altijd gebruiken! Wilt u donateur worden? Klikt u dan hier!

chefs4care-beeld03.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >