lettergrootte wijzigen

Archief

 • 13 mei 2023
  00D920FA-055B-412F-AA9C-6DEA07A6DEF4.jpeg

  Het regent bij zMW!

  Gisteren, 12 mei, was het De Dag van de #Zorg, maar al de hele week stond in het teken van deze dag. Collega's kregen van hun leidinggevenden een cadeaudoos, met een zMW-paraplu, een kaart met een cadeaubon, en een doosje #complimenten.
  Lees meer >

 • 14 mrt 2023
  Corona.jpg

  Coronamaatregelen vervallen: geen COVID-19-test en isolatieadvies meer

  De laatste corona-adviezen – het (zelf-)test- en isolatieadvies – zijn vervallen. Het kabinet heeft dat besloten op advies van het Outbreak Management Team (OMT) en het Maatschappelijk Impact Team (MIT). Dit is mogelijk omdat de afweer in Nederland inmiddels hoog is en weinig mensen ernstig ziek worden van de huidige virusvarianten. Wel roept het kabinet iedereen op om het gezonde verstand te blijven gebruiken bij griep- of verkoudheidsklachten. Bij zMW houden we rekening met kwetsbare mensen.
  Lees meer >

 • 20 mrt 2023
  Potje Geluk.png

  Een potje geluk

  Ons team bij afdeling Kriek, Alde Steeg, in Beuningen maakt samen met de psychogeriatrische bewoners van een simpele groentepot iets bijzonders.
  Lees meer >

 • 17 mrt 2023
  Nonna_Logo_RGB.png

  Wij zijn Nonna!

  Nonna (voorheen VenV netwerk) is een netwerk van 14 ouderenzorgorganisaties in de regio Nijmegen, ook zMW doet mee! Wij gaan de zorg voor ouderen verduurzamen en toegankelijker maken. Daarvoor zetten we samen onze kennis en expertise in de complexe zorg in. Voor betekenisvolle ontmoetingen. En voor de juiste zorg op de juiste plek.
  Lees meer >

 • 22 aug 2022
  Peilstation antibiotica.png

  We doen mee aan een kwaliteitsonderzoek naar het voorschrijven van antibiotica

  Samen met het Amsterdam UMC voert zorggroep Maas & Waal vanaf september een kwaliteitsonderzoek uit naar het voorschrijven van antibiotica binnen onze zorggroep. De gegevens van een groot aantal verpleeghuizen worden vervolgens met elkaar vergeleken. Zo’n vergelijking zorgt voor nieuwe kennis en inzichten waarvan onze artsen kunnen leren.
  Lees meer >

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier