lettergrootte wijzigen
31 aug 2016

Zelfonderzoek ‘Als ik ouder word’

Ook hulpverleners kunnen zo nodig bij dit voorbereiden ondersteunen. Het boekje is ontwikkeld door ouderen en professionals van Netwerk 100, het welzijns- en zorgnetwerk van Zuidoost Gelderland, en wil ouderen stimuleren om ook zonder aanleiding van buitenaf na te denken over hoe zij oud willen worden.

Als ik ouder word.jpg

Er is ook een website die dat doel nastreeft: www.alsikouderword.nu. De website helpt ouderen antwoord te geven op vragen als: ‘Wat is belangrijk voor u?’ en ‘Wat zou u willen aanpakken?’. Er staan vragen en verhalen in over het dagelijks leven. Over wonen, gezondheid, gevoelens, sociale contacten, meedoen, enzovoorts. Deze vragen en verhalen zijn gebaseerd op gesprekken en op onderzoek naar wat ouderen bezighoudt.

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 22 augustus 2022 We doen mee aan een kwaliteitsonderzoek naar het voorschrijven van antibiotica

    Samen met het Amsterdam UMC voert zorggroep Maas & Waal vanaf september een kwaliteitsonderzoek uit naar het voorschrijven van antibiotica binnen onze zorggroep. De gegevens van een groot aantal verpleeghuizen worden vervolgens met elkaar vergeleken. Zo’n vergelijking zorgt voor nieuwe kennis en inzichten waarvan onze artsen kunnen leren. Lees meer >