lettergrootte wijzigen
14 okt 2016

Allemaal dementievriendelijk

'Samen maken we Nederland dementievriendelijk' is de naam van de campagne die via commercials op tv, via internet (www.samendementievriendelijk.nl) en sociale media informeert over dementie. Het doel daarvan is dat meer Nederlanders iets te weten komen over deze toekomstige volksziekte nummer 1, zodat we ons gaan richten op wat iemand nog wel kan (in plaats van wat hij/zij niet meer kan) en iets kunnen betekenen voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Ook zonder dat iemand daarom vraagt.

Op de website zijn diverse tips te vinden voor op het werk, in de buurt en thuis hoe mensen met dementie een helpende hand te reiken. De online-basistraining 'GOED omgaan met dementie' leert simpel en stapsgewijs hoe we dat het beste kunnen doen. Na de training is het duidelijk waar GOED (Geruststellen Oogcontact maken Even meedenken Dankjewel) voor staat en kunt u zichzelf dementievriendelijk noemen.

Samen Dementievriendelijk.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 mei 2023 Het regent bij zMW!

    Gisteren, 12 mei, was het De Dag van de #Zorg, maar al de hele week stond in het teken van deze dag. Collega's kregen van hun leidinggevenden een cadeaudoos, met een zMW-paraplu, een kaart met een cadeaubon, en een doosje #complimenten. Lees meer >