lettergrootte wijzigen
16 jun 2020

Actie tot eind 2020 verlengd: (gratis) fotoplacemat voor bewoners!

Wegens succes verlengd!

Om de afstand tussen bewoners in onze zorglocaties en familieleden in 'de buitenwereld' iets te verkleinen, biedt grafisch bedrijf Weemen tot eind va dit jaar aan om gratis een fotoplacemat of fotokaart te maken. "Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid willen wij familie en bewoners op een persoonlijke manier met elkaar in verbinding brengen."

Op de website www.verzachteenzaamheid.nl kunnen familieleden van bewoners de gepersonaliseerde placemat en fotokaarten maken. Er kan gekozen worden uit een aantal ontwerpen waar tot acht persoonlijke foto’s geüpload kunnen worden. Natuurlijk kunnen familieleden ook een persoonlijke boodschap toevoegen. Weemen zorgt vervolgens gratis voor de productie én de verzending naar de bewoners.

Als zorggroep Maas & Waal ondersteunen wij dit initiatief van harte. De eerste placemats hebben inmiddels hun weg naar bewoners gevonden en onze medewerkers ervaren dat het de bewoners goed doet en dat ze genieten van de foto's. Wacht dus niet langer maar maak nu gebruik van dit prachtige gebaar van grafisch bedrijf Weemen!

Voorbeeld placemat.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >