lettergrootte wijzigen
16 jun 2020

Actie tot eind 2020 verlengd: (gratis) fotoplacemat voor bewoners!

Wegens succes verlengd!

Om de afstand tussen bewoners in onze zorglocaties en familieleden in 'de buitenwereld' iets te verkleinen, biedt grafisch bedrijf Weemen tot eind va dit jaar aan om gratis een fotoplacemat of fotokaart te maken. "Vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid willen wij familie en bewoners op een persoonlijke manier met elkaar in verbinding brengen."

Op de website www.verzachteenzaamheid.nl kunnen familieleden van bewoners de gepersonaliseerde placemat en fotokaarten maken. Er kan gekozen worden uit een aantal ontwerpen waar tot acht persoonlijke foto’s geüpload kunnen worden. Natuurlijk kunnen familieleden ook een persoonlijke boodschap toevoegen. Weemen zorgt vervolgens gratis voor de productie én de verzending naar de bewoners.

Als zorggroep Maas & Waal ondersteunen wij dit initiatief van harte. De eerste placemats hebben inmiddels hun weg naar bewoners gevonden en onze medewerkers ervaren dat het de bewoners goed doet en dat ze genieten van de foto's. Wacht dus niet langer maar maak nu gebruik van dit prachtige gebaar van grafisch bedrijf Weemen!

Voorbeeld placemat.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 04 juli 2023 Brandbrief aan minister Helder: wij willen en het kan, doet u mee?

    Samen met 45 andere zorgaanbieders uit de provincie Gelderland stuurden we vandaag een brandbrief aan minister Helder. Wij zien een complete stilstand aankomen van de transformatie van de ouderenzorg. Wij willen graag in beweging zijn en blijven. Maar met de overheidsmaatregelen die de minister onlangs voorstelde, kan dat niet. Wij vragen dringend om haar actie en ingrijpen. Lees meer >