lettergrootte wijzigen

Het zMW Revalidatie- en Behandelcentrum in Ewijk

zMW Revalidatie- en Behandelcentrum

In Ewijk is het zMW Revalidatie- en Behandelcentrum gevestigd, met moderne oefenruimtes en een grote tuin met looppaden. Een team van fysio-, logo- en ergotherapeuten, specialisten ouderengeneeskunde, psychologen en maatschappelijk werkers over uiteenlopende mogelijkheden staan elke dag klaar om cliënten te stimuleren en te ondersteunen in hun streven zo snel mogelijk zelfredzaam te worden. Het zMW Revalidatie- en Behandelcentrum met eenpersoons- en tweepersoonskamers biedt momenteel plaats aan 44 revalidanten.

Zo snel mogelijk terug naar wat gewoon was en naar uw vertrouwde omgeving. De meeste mensen die bij zMW komen revalideren, hebben zich dat tot doel gesteld. Dat hoeft niet altijd te betekenen dat u alles zelfstandig kunt. Met hulp van een partner, mantelzorger, thuiszorg of een sociaal netwerk om u heen, kunt u ook samen redzaam zijn.

Met de juiste vakmensen en een brede expertise doen wij er alles aan om samen met u de weg naar herstel af te leggen. Want revalideren is hard werken. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Revalideren is namelijk vooral een kwestie van samen doen. U de motivatie en de inspanning, wij de deskundigheid en ervaring. Zo bewandelen we samen de weg naar uw herstel. Dat hoeft niet altijd te betekenen dat u alles zelfstandig kunt. Met hulp van een partner, mantelzorger, thuiszorg of een sociaal netwerk om u heen, kunt u ook samen redzaam zijn. 

Voor de folder over revalideren binnen zMW klikt u hier.

Meer weten? Dan klikt u hier voor de informatiemap.

In onderstaand filmpje een impressie van een zorgkamer in het zMW Revalidatie- en Behandelcentrum.

Schoolpad 1
6644 CP Ewijk
Telefoon (0487) 50 96 66

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten