lettergrootte wijzigen

Waar zijn jullie locaties gevestigd?

MW_KD_0019.jpg

Met vier zorglocaties in het Land van Maas en Waal (Beneden-Leeuwen, Druten, Ewijk en Beuningen), is er altijd wel een huis van zorggroep Maas & Waal dicht bij de woonomgeving die u kent. Ook zijn onze locaties praktisch gelegen in de nabijheid van winkels, horecagelegenheden en busverbindingen. Dat geldt eveneens voor het zMW Revalidatie- en Behandelcentrum.

In Nijmegen is een verpleegunit voor dak- en thuisloze mensen gevestigd, die niet alleen kampen met onder andere psychiatrische problemen, maar ook met (ernstige) lichamelijke problemen en ziekten.

Daarnaast beschikken wij over appartementencomplexen in de nabijheid van onze zorglocaties, waar u een zorgwoning kunt huren en gebruik kunt maken van de voorzieningen van de zorglocatie.

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 22 augustus 2022 We doen mee aan een kwaliteitsonderzoek naar het voorschrijven van antibiotica

    Samen met het Amsterdam UMC voert zorggroep Maas & Waal vanaf september een kwaliteitsonderzoek uit naar het voorschrijven van antibiotica binnen onze zorggroep. De gegevens van een groot aantal verpleeghuizen worden vervolgens met elkaar vergeleken. Zo’n vergelijking zorgt voor nieuwe kennis en inzichten waarvan onze artsen kunnen leren. Lees meer >