lettergrootte wijzigen

Waar zijn jullie locaties gevestigd?

MW_KD_0019.jpg

Met vier zorglocaties in het Land van Maas en Waal (Beneden-Leeuwen, Druten, Ewijk en Beuningen), is er altijd wel een huis van zorggroep Maas & Waal dicht bij de woonomgeving die u kent. Ook zijn onze locaties praktisch gelegen in de nabijheid van winkels, horecagelegenheden en busverbindingen. Dat geldt eveneens voor het zMW Revalidatie- en Behandelcentrum.

In Nijmegen is een verpleegunit voor dak- en thuisloze mensen gevestigd, die niet alleen kampen met onder andere psychiatrische problemen, maar ook met (ernstige) lichamelijke problemen en ziekten.

Daarnaast beschikken wij over appartementencomplexen in de nabijheid van onze zorglocaties, waar u een zorgwoning kunt huren en gebruik kunt maken van de voorzieningen van de zorglocatie.

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 april 2022 Hoe gaat het met de mantelzorgers van mensen met dementie?

    ​Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland onderzoekt wat er leeft onder mantelzorgers. Zo kan ze beter opkomen voor hun belangen en voor de belangen van de mensen voor wie zij voor zorgen. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mantelzorgers de vragenlijst van de Dementiemonitor Mantelzorg invullen. Lees meer >