lettergrootte wijzigen

Ik woon op mezelf; kan ik meedoen aan jullie activiteiten?

MW_SE_0045.jpg

Met het ouder worden, kan de wereld om u heen lijken te krimpen. Fijn dat u buitenshuis op zoek gaat naar gezelligheid! Daarvoor bent u bij zorggroep Maas & Waal aan het juiste adres.

Binnen onze locaties worden tal van activiteiten georganiseerd die ook toegankelijk zijn voor ouderen ‘van buiten’ (wilt uw weten welke activiteiten er georganiseerd worden, klik dan hier.) Daarnaast hebben we gezellige restaurants waar u van harte welkom bent voor een lekker kopje koffie, een (warme) maaltijd of deelname aan een van onze speciale seizoensbuffetten.

 • Activiteiten

  Creatief zijn in de schilderclub, samen wandelen in de avondzon of genieten van een oosters buffet. De activiteiten die worden georganiseerd in de verschillende locaties van zorggroep Maas & Waal zijn heel divers. Ze hebben ook iets gemeenschappelijks: ze dragen bij aan een positief gevoel van iedereen die aan de activiteiten meedoet. Per locatie wordt maandelijks een activiteitenkalender opgesteld die u vindt op de pagina 'Waar zijn jullie locaties gevestigd?'

 • Restaurants

  Iedere zorglocatie beschikt over een gezellig restaurant. Hier bent u iedere dag van de week welkom voor een lekker kopje koffie of thee. Geen zin om te koken? Dan schuift u gewoon aan voor de warme maaltijd. U krijgt daarbij de keuze uit twee verschillende menu’s. Ook een glaasje wijn, een biertje of andere alcoholische drankjes vindt u op de menukaart. En uw familie of vrienden kunt u gewoon meenemen. Bijzonder lekker zijn de buffetten. Houd u daarvoor de agenda van de verschillende locaties goed in de gaten! Wij stellen het op prijs als u ons een dag van tevoren informeert met hoeveel personen u wilt komen eten.

 • Advies, instructie en voorlichting (AIV)

  U heeft vragen over bijvoorbeeld chronische ziekten, het ouder worden, medicatiegebruik of verminderde mobiliteit en wilt daar eens met iemand over praten? Op uw verzoek komen de wijkverpleegkundigen van zorggroep Maas & Waal bij u thuis om uw vragen of problemen te bespreken. Ook geven zij (indien nodig) advies, instructie of voorlichting. Bijvoorbeeld over het naleven van leefregels bij verschillende ziektebeelden.

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

 • 22 augustus 2022 We doen mee aan een kwaliteitsonderzoek naar het voorschrijven van antibiotica

  Samen met het Amsterdam UMC voert zorggroep Maas & Waal vanaf september een kwaliteitsonderzoek uit naar het voorschrijven van antibiotica binnen onze zorggroep. De gegevens van een groot aantal verpleeghuizen worden vervolgens met elkaar vergeleken. Zo’n vergelijking zorgt voor nieuwe kennis en inzichten waarvan onze artsen kunnen leren. Lees meer >