lettergrootte wijzigen

Ik woon op mezelf; kan ik meedoen aan jullie activiteiten?

MW_SE_0045.jpg

Met het ouder worden, lijkt het soms of de wereld om u heen kleiner wordt. Fijn dat u buitenshuis op zoek gaat naar gezelligheid! Daarvoor bent u bij zorggroep Maas & Waal aan het juiste adres.

Binnen onze locaties worden tal van activiteiten georganiseerd die ook toegankelijk zijn voor ouderen ‘van buiten’. Daarnaast hebben we gezellige restaurants waar u van harte welkom bent voor een lekker kopje koffie, een (warme) maaltijd of deelname aan een van onze speciale seizoensbuffetten.

 • Activiteiten

  Creatief zijn in de schilderclub, samen wandelen in de avondzon of genieten van een oosters buffet. De activiteiten die worden georganiseerd in de verschillende locaties van zorggroep Maas & Waal zijn heel divers. Ze hebben ook iets gemeenschappelijks: ze dragen bij aan een positief gevoel van iedereen die aan de activiteiten meedoet.

 • Restaurants

  Iedere zorglocatie beschikt over een gezellig restaurant. Hier bent u iedere dag van de week welkom voor een lekker kopje koffie of thee. Geen zin om te koken? Dan schuift u gewoon aan voor de warme maaltijd. U krijgt daarbij de keuze uit twee verschillende menu’s. Ook een glaasje wijn, een biertje of andere alcoholische drankjes vindt u op de menukaart. En uw familie of vrienden kunt u gewoon meenemen.

 • Advies, instructie en voorlichting (AIV)

  U heeft vragen over bijvoorbeeld chronische ziekten, het ouder worden, medicatiegebruik of verminderde mobiliteit en wilt daar eens met iemand over praten? Op uw verzoek komen de wijkverpleegkundigen van zorggroep Maas & Waal bij u thuis om uw vragen of problemen te bespreken. Ook geven zij (indien nodig) advies, instructie of voorlichting. Bijvoorbeeld over het naleven van leefregels bij verschillende ziektebeelden.

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

 • 31 augustus 2023 Jaarbericht 2022: samen zorgen is nodig

  De komende maanden maken we plannen voor 2024. Hoe verging het ons in 2022? Corona was in 2022 bijna verdwenen uit ons dagelijks leven, de komende jaren hebben andere ontwikkelingen onze aandacht nodig. De vraag naar zorg die stijgt, het tekort aan medewerkers dat toeneemt, het aantal mantelzorgers dat daalt. Samen zorgen is nodig. Ofwel: samenzorg. Alleen dán kunnen we de zorg bieden aan onze ouderen in de regio Maas en Waal. Lees meer >