lettergrootte wijzigen

Ik sta op de wachtlijst. Wat nu?

MW_HH_0071.jpg

Als u op de wachtlijst staat van zorggroep Maas & Waal, heeft u bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) een zogenoemde ‘indicatie voor verblijf’ aangevraagd en toegekend gekregen in het kader van de Wet langdurige zorg (Wlz). Daarbij heeft u vermeld dat u in een van de locaties van zorggroep Maas & Waal wilt wonen. Zodra uw indicatiebesluit bij ons binnen is, neemt een zorgbemiddelaar van zorggroep Maas & Waal contact met u op om de urgentie en uw wensen over het wonen en de zorg te bespreken.

Als er nog geen woonruimte beschikbaar is in uw voorkeurslocatie, zal de zorgbemiddelaar met u bespreken hoe de wachttijd overbrugd kan worden. Bijvoorbeeld door thuiszorg en/of dagbesteding in te zetten, of door u tijdelijke woonruimte elders aan te bieden. Natuurlijk hoeft u uw indicatie niet te verzilveren met een verblijf in een zorglocatie. U kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een arrangement thuis. De mogelijkheden hiervoor kunt u verkennen en bespreken met de zorgbemiddelaar.

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier

Nieuws en berichten

  • 13 mei 2023 Het regent bij zMW!

    Gisteren, 12 mei, was het De Dag van de #Zorg, maar al de hele week stond in het teken van deze dag. Collega's kregen van hun leidinggevenden een cadeaudoos, met een zMW-paraplu, een kaart met een cadeaubon, en een doosje #complimenten. Lees meer >