lettergrootte wijzigen
12 mrt 2019

Voorlichtingsbijeenkomst Samen Veilig Financieel Wijzer worden

Op dinsdag 12 maart organiseert de Vereniging van Senioren Beuningen samen met GGD Gelderland-Zuid, Veilig Thuis, Rabobank en Perspectief een gratis voorlichtingsbijeenkomst voor mensen die zo lang mogelijk financieel zelfstandig willen blijven. Wat kun je doen om zo lang mogelijk financieel zelfstandig te blijven? En wat kun je doen als je denkt dat er sprake is van financieel misbruik?

Tijdens de bijeenkomst krijgen belangstellenden van een voorlichter van Veilig Thuis informatie en tips. Samen met de aanwezigen wordt er gekeken naar verschillende manieren om zo lang mogelijk financieel zelfstandig te blijven. En wat je kunt doen als je een vermoeden hebt van financieel misbruik. Na afloop van de avond weten de aanwezigen meer over deze onderwerpen én hoe Veilig Thuis en andere organisaties daarbij kunnen helpen.

Er is genoeg tijd om vragen te stellen en er is informatiemateriaal dat mee naar huis genomen kan worden.

De bijeenkomst die op 12 maart van 19.00 tot 21.00 uur plaatsvindt in het Molenhuis (Molenstraat 54, Beuningen) is gratis, net als een kopje koffie of thee. Wel graag even aanmelden via info@stg-perspectief.nl of bellen naar 024 6750939.

portemonnee_geld_centjes_euro_wallet.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier