lettergrootte wijzigen
21 sep 2019

Tentoonstelling 'Van Aap Mies Jet naar Ipad' in Tweestromenland

Op 21 september worden de bewoners van St. Elisabeth uitgenodigd door de Vrienden Van om een bezoek te brengen aan de tentoonstelling Van Aap Mies Jet naar Ipad in museum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen. Deze expositie belicht het onderwijs van de afgelopen eeuw.

Op de tentoonstelling zijn twee klassen te zien: een uit 1919 en een uit 2019. Verder wordt aan de hand van filmpjes en onderwijsmateriaal het onderwijs van toen in beeld gebracht. Er zijn foto’s van de scholen van heel Maas en Waal te zien en vele schoolplaten die in de schooltijd van toen gebruikt werden in de lessen. Voor de bewoners een gelegenheid om herinneringen aan hun schooltijd op te halen!

Een aantal leden van het smartlappenkoor Trug in de Tèd komt op 21 september ook om enkele liedjes te zingen uit de kindertijd van de bewoners. Belangstellenden die niet woonachtig zijn in St. Elisabeth kunnen op de reguliere openingstijden ook naar het museum om de tentoonstelling te bekijken. Toegangskaartjes zijn ter plekke verkrijgbaar. 

Voor meer informatie klikt u hier

Aap Noot.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier