lettergrootte wijzigen
19 sep 2019

Lezing over het belang van (levens)testamenten

Naar schatting heeft 80 procent van de Nederlanders een verouderd of zelfs helemaal geen (levens)testament. Terwijl een slim opgesteld (levens)testament veel geld aan erfbelasting kan besparen en de eigen bijdrage in de zorg kan verlagen. Ook kan een (levens)testament ruzie in de familie en ongewenste situaties bij wilsonbekwaamheid voorkomen. Tijdens de lezing op donderdag 19 september gaat de heer Kelly Boermans, directeur/adviseur van het bedrijf Erfrechtplanning, in op deze en andere redenen die het belang van het opstellen van een (levens)testament onderschrijven.

Erfrechtplanning, organisator van de lezing, is een jong bedrijf dat zich tot doel heeft gesteld zoveel mogelijk mensen op een begrijpelijke manier te begeleiden bij het afsluiten van een (levens)testament. 

De toegang tot de lezing is gratis, net als een kopje koffie, thee of een glaasje water. Het aantal plekken is beperkt; daarom wordt u verzocht vooraf te reserveren via www.erfrechtplanning.nl/onze-lezingen of 085 – 303 76 87.

testamento.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier