03 jun 2019

Film kijken in Alzheimer Café Maas en Waal

Op 3 juni vindt net als iedere andere eerste maandag van de maand het Alzheimer Café Maas en Waal plaats. Dit keer wordt de korte fictiefilm Tuut vertoond. Het Alzheimer Café Maas en Waal heet iedereen welkom die te maken heeft met dementie.

Tuut is een film over de impact van alzheimer op een familie. De film is gebaseerd op het persoonlijke verhaal van scenariste en creatief producente Geerte van der Horst: "Er worden veel films gemaakt over alzheimer, maar alles wat ik heb gezien sluit  niet aan bij mij gevoelens en ervaringen. Ik houd mijn focus op wat oma nog wél kan. Zij is gelukkig en kan nog veel lachen. Elke situatie en elke familie heeft andere ervaringen, des te belangrijker is het om verhalen te delen. Met Tuut wil ik een andere kant van de ziekte laten zien door het zware thema op een luchtige manier te vertellen. Alzheimer heb je nooit alleen."

Vanaf 19.00 uur gaat de zaal open en staat de koffie klaar. De avond duurt tot 21.00 uur, waarna er gelegenheid is om nog wat te drinken en na te praten. Het Alzheimer Café Maas en Waal is gratis toegankelijk.

Waar? In Mamre (naast het kerkje van de Protestantse Gemeente)
Kattenburg 59
6651 AM Druten
Meer weten? Neemt u dan contact op met mevrouw Jessie Reulen, T 0487 - 510 126.

Dementie

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier