lettergrootte wijzigen
26 jan 2020

Concert OpMaat

Concerten OpMaat zijn toegankelijke en publieksvriendelijke concerten voor iedereen, ook voor ouderen die minder mobiel en/of geïsoleerd zijn door fysieke en/of mentale beperkingen. De Waalboog, Besiendershuis en VasimZO organiseren deze concerten vanuit de gedachte dat muziek van betekenis is voor iedereen en dat daarbij niemand wordt buitengesloten. Met of zonder beperkingen, met of zonder een gevulde beurs: echt voor iedereen.

De concerten hebben een gevarieerd aanbod van singer-songwriters, pop, klassiek en wereldmuziek en hebben één ding gemeen: de kwaliteit is hoog! Bij concerten OpMaat zijn minder omgevingsprikkels, zoals zachter geluid, rustig licht, geen lichteffecten, kortere duur van het concert met een pauze en zo laag mogelijke toegangsprijs. De concerten worden mede mogelijk gemaakt door de steun van de gemeente Nijmegen en de stichting Vrienden van De Waalboog.

Het eerste concert OpMaat vindt plaats op zondag 26 januari van 15.00 tot 16.30 uur in de Goede Herderkerk (Fanfarestraat 57 in Nijmegen) en wordt gegeven door het strijkkwartet Jorge Gresa. Dit strijkkwartet bestaat uit vier jonge, cum laude afgestudeerde muzikanten. Dit concert is met name bedoeld voor liefhebbers van (toegankelijke, lichte) klassieke muziek. Het repertoire ziet er als volgt uit:

W.A. Mozart (1756-1791) Strijkkwartet nr. 4, K.157
F.J. Haydn (1732-1809) Strijkkwartet Op.33 / 2, 'The joke'
W.A. Mozart (1756-1791) Strijkkwartet nr. 15, K.421

Toegangskaarten voor dit concert zijn te verkrijgen via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/concert-opmaat. De prijs per kaart bedraagt € 6,24 (incl. reserveringskosten). Ook aan de deur kunnen toegangskaarten worden gekocht. De prijs bedraagt dan  € 7,00 per ticket.

Strijkkwartet.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier