lettergrootte wijzigen
13 mei 2019

Bijeenkomst 'Kanker heb je niet alleen'

In samenwerking met het Nijmeegse Marikenhuis organiseert Stichting Perspectief een bijeenkomst voor iedereen die is geraakt door kanker. Immers, kanker heb je niet alleen! Dat is dan ook het thema van de avond. Tijdens de informatiebijeenkomst zal er veel gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

Directeur Eufride Klein Rouweler van stichting Perspectief opent de bijeenkomst door kort in te gaan op de rol van stichting Perspectief in de gemeente Beuningen en de relatie met het Marikenhuis, ontmoetingsplek in Nijmegen voor iedereen die is geraakt door kanker. Bianca Peters uit Beuningen is vrijwilliger bij het Marikenhuis en door een zeldzame genmutatie ook kankerpatiënt. Zij vertelt haar verhaal. Daarnaast gaat huisarts Guido Adriaansens in op de rol van de huisarts bij de begeleiding van mensen die geraakt worden door kanker.

Bezoekers van de informatiebijeenkomst krijgen volop gelegenheid tot het stellen van vragen. En ook wordt er veel informatie gegeven over het Marikenhuis en het belang van de informele zorg voor iedereen die is geraakt door kanker.

De informatiebijeenkomst wordt gehouden op maandag 13 mei van 19.30 tot 21.30 uur in Theater De Molen, Molenstraat 54 in Beuningen. Voor aanmeldingen zie www.theaterdemolen.nl of bel 024-6774160.

Stichting Perspectief (1)

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier