lettergrootte wijzigen
01 aug 2018

Zomeractiviteiten voor senioren in gemeente Beuningen

In de zomer liggen veel activiteiten stil. Bovendien zijn kinderen en buren van senioren vaak op vakantie. Daarom biedt de Seniorenvereniging Beuningen van 1 tot en met 15 augustus een scala aan activiteiten aan op het gebied van sport en spel, cultuur, gezondheid enzovoort. Alle leden van de vier seniorenverenigingen in de gemeente Beuningen zijn van harte welkom. Zij hebben de activiteitenbrochure thuisgestuurd gekregen. Ook belangstellenden die niet lid zijn, zijn welkom.

De zomeractiviteiten bieden ook de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met activiteiten die door het jaar heen plaatsvinden, zoals fithockey, fitvoetbal, fittafeltennis of handwerken. Nieuwe activiteiten dit jaar zijn een bezoek aan de tuinen van Appeltern, een fietstocht door de dorpen Beuningen, Ewijk en Winssen (met de nadruk op de historie van de dorpen en gebouwen), kennismaken met valpreventie, een workshop bij de komkommerkwekerij, een bierproeverij, een high tea en nog veel meer. Voor elk wat wils dus!

 

Inschrijven kan via het inschrijfformulier in de Leghe Polder (en voor degenen die de brochure thuis hebben ontvangen, daar zit ook een inschuifformulier in). Voor meer informatie, zie de website:www.seniorenbeuningen.nl of bel 024-6771467 (tussen 17.00 en 19.00u).

gve-seniorensport.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier