lettergrootte wijzigen
12 jun 2017

Alzheimer Café Beuningen over mogelijkheden bij dementie

In Zaal De Vrijboom (Van Heemstraweg 66 in Beuningen) vindt op maandag 12 juni net als iedere tweede maandag van de maand een bijeenkomst plaats waar wordt ingegaan op vragen rondom dementie. Dit keer staat het thema mogelijkheden bij dementie centraal.

Mensen met dementie kunnen nog veel leren waardoor de dementerende zelf en de mantelzorger met meer plezier, rust en (zelf)vertrouwen hun leven kunnen leiden. Ruud Dirkse is mede-auteur van ‘Opnieuw geleerd, oud gedaan’, een boek over leren bij dementie. Hij werkt tevens samen met universiteiten en zorgorganisaties om het lerend vermogen bij dementie beter te benutten. Ruud komt deze avond vertellen over de mogelijkheden van het lerend vermogen bij mensen met dementie.

Zoals altijd is er veel gelegenheid tot het stellen van vragen of het ter discussie stellen van zaken; ook over andere onderwerpen. Er zijn verschillende hulpverleners en deskundigen aanwezig die u verder kunnen helpen.

Toegang is gratis, aanmelding is niet nodig. Inloop vanaf 19.00 uur, start 19.30 uur, einde 21.30 uur. Voor meer informatie Alzheimer Nederland afdeling Nijmegen, T 06 21446033.

Ruud Dirkse.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier