lettergrootte wijzigen
12 jun 2017

Officiële opening Ontwikkelafdeling geriatrische revalidatie

De Ontwikkelafdeling geriatrische revalidatie van zorggroep Maas & Waal is een unieke leeromgeving waar praktijk, onderwijs en onderzoek elkaar ontmoeten. Iets waar de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, het ROC Rivor en Nijmegen en zorggroep Maas & Waal gezamenlijk het initiatief toe hebben genomen.

De weg om te komen tot deze omgeving – waar studenten volop gelegenheid krijgen om te leren, waar onderzoekers korte lijnen met de praktijk ervaren, waar onderwijs de verbinding met het werkveld legt, en waar wij als zorgorganisatie mensen zien groeien tot professionals – was niet altijd een rechte. In de wetenschap dat het geheel vaak beter is dan de som der delen, zijn alle hobbels en obstakels in plezierige samenwerking genomen.

Programma ter gelegenheid van de officiële opening van de Ontwikkelafdeling geriatrische revalidatie op maandag 12 juni 2017, locatie Waelwick, Schoolpad 1 in Ewijk.
15.30 Ontvangst (4e etage Waelwick)
16.00 Welkomstwoord Frank van Kuppeveld, zMW Revalidatie & Behandelcentrum
Openingshandeling door studenten Ontwikkelafdeling, waarna vertegenwoordigers van zorggroep Maas & Waal, Sneller Herstel (HAN), ROC Rivor Tiel en ROC Rivor Nijmegen enkele gedachten en visies rondom de Ontwikkelafdeling en de kracht van praktijk gericht leren met de aanwezigen zullen delen
16.30 Gelegenheid om anderen te ontmoeten en bij te praten
17.30 Afsluiting

tile-4.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier