lettergrootte wijzigen
05 nov 2016

Hoe wilt u herinnerd worden?

Het besef dat het leven eindigt, kan verschillende gedachten oproepen. Bij uzelf en ook bij uw naasten. Sommigen denken veel terug aan vroeger. Anderen willen een balans van het leven opmaken. Voorbeelden die passen bij een naderend afscheid. 

Marikenhuis en betrokken partners nodigen u uit voor een informatieve en inspirerende middagbijeenkomst (13.00-16.00 uur) over de betekenisvolle invulling van de palliatieve levensfase en de laatste wensen bij afscheid. U ontmoet anderen en kunt vragen stellen, zodat taboes en uw eventuele zorgen kunnen worden weggenomen. Zo ontstaat een basis om na te kunnen denken en samen te praten over de gewenste invulling van de palliatieve levensfase en het afscheid, van uzelf of uw dierbare. Wat zijn úw wensen en wat legt u wel en niet vast?

De bijeenkomst, die kosteloos te bezoeken is, biedt informatie en inspiratie voor mensen die zich willen voorbereiden op een passend afscheid van het leven, dat van zichzelf of dat van een naaste. Ook specialisten, huisartsen, verzorgenden, verpleegkundigen en alle anderen die te maken hebben met mensen in de laatste levensfase zijn van harte welkom. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd.

Voor meer informatie of aanmelding, klikt u hier.

poster_kunstvanhetafscheidnemen.jpg

Direct contact over wonen en zorg?

Onze klantenservice helpt u graag

(0487) 59 96 66
bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur Klantenservice@zmw.nl Contactformulier